Mathilda bajsbög (bigpapa)

Inte blivit så bra uppdaterat. Har varit på musikläger i en vecka och nu sitter jag hos Mallah, idag har vi solat och varit på gekås. Myyyyysigt.
Imorgon är det midsommar och det blir skreastrand.  Tagga somfan :))



Äldre bilder :)

Nathalie(L)

Här kommer en video på när jag och natha var med på talangjakten, men bara halva låten. Blev helt fail, dagen innan på genrepet när pappa filmade var mycket bättre. Kanske kommer video på det senare. Min mick funkade inte när vi sjöng den här dagen så jag tar i somfan så det låter förjävligt. Menmen, haha.

Fredag, lördag, söndag och onsdag.

Cha! Har inte blivit någon upptadering eftersom jag åkte till mallah i torsdags och kom hem igår, men nu börjar jag igen :) I fredags var det spexfoton i skolan, jag var 80talare, tråkigt egentligen men orkade inte ha min grottkvinna dräkt. Mallah fyllde iaf år då oxå så hon hade grillfest på kvällen, jättemysigt.
Sen i lördags var vi i Månstad och kollade på brännbollscupen, träffade Geson och Jesper<3 På kvällen var jag barnvakt och jag fick 300kr, fett värt :))
I söndags var jag och Mallah hos Geson, värsta rika huset :)<3

Men nu till idag, hade talangjakt i skolan. Jag var med på två låtar. Kanske kommer upp någon video sen. Fick iaf inte någon placering, fast alla kom typ fram efteråt och sa att de tyckte att jag skulle vinna och frågade vahfan jag inte vann för och så där. Gulligt (a) Sen hade vi tråkig klasskamp, usch. Förlorade 7 matcher på kubben och vann 2. Haha. Men sen kom vi 2a på fotboll, kom 2a på simning och 3a på löpning. Så gick ju hyfsat ändå. :D
Men nu ska jag äta, puss.

Piercing

Hej bloggen! Idag var jag i stan med mami och piercade mig. Trevligttrevligt, sedan åkte vi vidare till skene och köpte skor där kassörskan klickade in fel så vi fick ett par av mina skor för 3.99 ist för 399kr. Haha, så jävla klockrent. Men ja iaf, jag älskar min mamma hon är bäst :)
När jag kom hem ringde polisen och jag blev såklart jättechockad och tänkte vadfan har hänt nu. Men så var det inte så farligt ändå. Kunde i alla fall inte vittna som de ville att jag skulle göra.
Puss