Happy Birthday to me!

Tjatja! Jag kan ju säga att min födelsedag inte varit speciellt kul, brukar alltid ha födelsedag på påsklovet och nu har jag det på den värsta skoldagen. Matteprov och regn är lix inte någon höjdare när man fyller år.. Menmen fick iaf en stor söt muffins av Renée som var riktigt god men väldigt mäktig så jag fick gaanska ont i magen ska jag säga ;) Sen fick jag även någon bananbakelse av pappa nu på kvällen som också var stor och så så jag sparade halva tills imorgon :) Har inte så mycket mer att säga om idag, har ju somsagt inte varit så rolig dag. Puss!

I'm giving you all of me



Födelsedag imorgon!

Hej bloggen! Imorgon fyller jag år, får väl hoppas på en bra födelsedag :D Ska även göra matteprov, guud vad kul..
Aja tänkte visa en bild på min tatuering nu iaf, har inte så mycket annat att säga om denna dagen annars nämligen så, förutom att jag fyndade på H&M, fyra plagg för 250 kr! :) Puss!

Inte så bra bild och ganska svullet men någonting i alla fall!

Gaddning och pengar!

Hej bloggen! Som sagt igår så firade ju mormor, morfar, mamma och pappa mig och jag fick tvåtusen kronor, en övningskörningsskylt (lol) haha och kolaremmar, mums! Sen idag fick jag då en tatuering, som blev riktigt naaajs! Tycker iaf jag, älskar den redan, blir väl bild på den imorgon när jag tagit bort plasten eller något :) Nu ska jag kolla OC och sen sova, Pussnatti!


Fääzzt! peace

Tjjaa! I fredags var det fest vilket var sjuuuukt trevligt och på förkröket hade vi kul oxå, kommer en video från det.
Träffade sjukt massa gamla vänner, bästa på länge och Diana och Christian var ju med oxå och sov hos mig sen, mysigt! Sen igår så åt vi kötbullar med makaroner och kebabsås,mums<3 Sen åkte de hem nu sitter jag här och väntar på att mormor och morfar ska komma om en havltimme och fira mig! :D fyller ju inte år förrän på onsdag men blev att de kommer idag :))) Puss


Victoria, jag, Mikaela
Jag, random, Henke
Diana, jag, Max, Victoria, någon, random
Random, Christian, jag, Mikaela
Mathilda, Max
Jag, Mikaela<3