M&M

Godkväll! :)
Mormor och morfar är här just nu, mormor fick rosor och tvål av mami. Vi har precis ätit och lite så. Ska snart äta äppelpaj oxå och sen blir det ut och ta en nadja och lisen tur.
Pratade med Nadja innan som vaaaanligt. Men idag var det antilisen dag för Nadja, hon var seriöst hur emo som helst. Nu ligger hon och sover och det gör väl henne gott hoppas jag :)
Imorgon är det skola igen, och jag säger bara uuusch. Ha en fortsatt trevlig kväll så kanske det kommer något mer inlägg senare :) Puss


Fick bli en bild på när jag och Jocke kramas, och är han inte för söt? :)

Morsdag.

Hej bloggen! Idag är det morsdag. Mamma åkte tidigt imorse och har inte kommit hem än så har inte hunnit gratta henne än.
Blev att jag gick och la mig väldigt sent igår, somnade nog inte förrän kvart i 5 eller något. Fadils och Nadjas fel. Blev iaf på ganska bra humör innan jag gick och la mig, fick en ursäkt av en person jag väntat på att få det från jättelänge, så det var väl lyckat. Kan nog inte lägga skiten bakom mig riktigt än, men jag hoppas på snart. :)
Idag Har jag klippt pappa och smsat med Mallah och Geson. Nadja dissade mig för Jenny igen. Osså loggar hon ut utan att säga något till mig, jävla idiot. Haha :))
Puss


There's always time for other dreams, why must we erase these things?
I can't unlove you..

Nattinlägg

Hej, snackar med Nadjabebis som vanligt :) Är aaaaaaaaaaastrött, alla håller alltid mig uppe hela nätterna, igår var det alexander och idag är det Nadja.
Vi sitter här och snackar om mytaren och lite andra människor. Tycker sjukt synd om Jonathan, vill bara ringa honom och fråga hur han mår ju. Aja, alltid bäst att prata med Nadja. Puuuuuuuss.

Allt på samma gång.

Hej bloggen!
Idag har det inte hänt ett skit, är jävligt trött eftersom en viss Alexander ringde mig inatt när jag skulle gå och lägga mig, han höll mig vaken till klockan 3. Men det var mysigt att prata med honom så det är ganska chill. Har precis varit ute lite i det sköna vädret. Pratade med cpNadja. Hon dissar mig just nu för Jenny :))) haha.
Får se om det kanske kommer upp lite bilder och filmer sen från när vi var på Liseberg med klassen i onsdags.
Puss



You brought me closer to who I really am, I want the world to see what you mean to me.

Bara för Nadja :)

Hej, det här är bara för Nadja, för att hon ska bli glad när hon läser min uppdatering.
JAAAAAAAAAAAG ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLSKAAAAAAAAAR DIIIIIIIIIIIIIIIIIG NADJIIIIIIIS!!!<3
Vi måste träffas nästa vecka så ska du få din lille nalle :)) Hoppas du gillar gula elefanter. Haha.
Men aaaaaa, jag saknar dig. Nu ska jag lägga upp en bild på dig för att jag är bäst och du kommer säkert hata mig för det. Puss.

Seg

Hej, seg uppdatering somfan nu! Har verkligen inte orkat, sitter vid datorn men inte orkat lägga in något. Men nu kommer det lite gamla videor bland annat :D NJUT NU DÅ NADJA!!!!!



Ignorera gärna mitt skratt i både första och andra videon xD haha. Och lägg märke till Fadils min när gubben kramar honom :) Så jävla kul.