Well, I love you Stockholm

Hej, idag har jag haft en bra dag! Den här dagen har jag ägnat åt min bästa vän, vi har det alltid lika bra. Vi solade, ååhå så skönt det är :) Vi chatroulettade, såå roligt! och lite annat smått och gott som vi alltid gör.
Nu är det oxå så att det är bestämt att jag och Renée åker till sthlm i Januari. Längtar redan till mitt andra hem med min andra familj. Och även pratat med min tredjedelskusin Torbjörn som jag inte träffat på flera år som jag antagligen kommer träffa när jag åker upp nu :) jättemysigt, wiho!
För att ära dagen blir det en gammal bild på mig och den fina Nathalie!
Boy it tooks so long just to feel alright, yeah.

Dags att börja?

Hej, kanske dags att börja blogga lite igen, saknar känslan av att få skriva av mig lite. Ska verkligen försöka bli bättre på det här nu. Åh, vet inte hur många gånger jag har sagt det men jag ska verkligen försöka. Annars får ni påminna mig.
Det har väl inte hänt så mycket sen sist, förutom att jag hunnit vara i Grekland och även bytt skola och linje, fick bli stylist på drottningblanka ist för frisör på JB. Känns mycket bra, trivs som bara den. Yäi! Kanske kommer in lite bilder på sminkningar, hår osv. :)
Puss så länge



Im sorry for everything, Im sorry for not waiting longer than i did, Im sorry that i reacted the way i did when you told me about everything, Im sorry for not being that person you wanted me to be... and Im sorry i didn't tell you i loved you when i knew i did..