Varför alltid så komplicerat?

Hejsan bloggen!
Är absolut inte på humör idag. Dagen har sugit, kommer bli värre imorgon, hatar tyska, hatar tyskalärare.
Jaja, bara denna veckan kvar sen nästa vecka blir det mikaela och mallah från tisdag till onsdag, fett niiiice. Sen förhoppningsvis piercing och sen idol. :))) Det gillar vi. Puss.



Kan det bli svårare än så här eller blir det här bara lättare, ska jag välja det ena eller andra eller funkar båda två? Blir du ledsen eller finns det inga känslor kvar, blir jag ledsen eller är allting redan slut fast vi inte vill tro det? Varför alltid så komplicerat..?

Nelly bikini :)

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Jävla körtlar..

Hej bloggen!
Skulle egentligen till kulla igår med Mickis, sofia och sabiha men det blev ingenting med det eftersom jag har körtelfeber och måste ta det lugnt. Fuck it. Surt somfan, eftersom Didrik smsade mig i morse oxå och man inte får träffa honom heller. :( Jaja, får hoppas det blir bra snart. Redan mycket bättre, känns knappt något i halsen idag :)
Hoppas ni haft en bra helg iaf. Puss.



Could you please be my hero?

Visko/Gekås

Hej bloggen!
Är lite seg men i helgen var jag och shoppade lite med min pappa :) I lördags var vi på visko och i söndags på gekås. Fick några snygga och bra skor. Och lite bra grejs på gekås. :))


Köpte ungefär såna här skor för 360:-. As sköna.



Köpte även de här som lite mer vårskor. Söta tycker jag :) Kostade bara 139:-



Det här köpte jag på gekås, tröja, två linnen, massa par strumpor, bh, trosor, hudfärgade tights och ett par leggings.



plus det här, hårspännen, sminkborttagningsmedel, ny rakhyvel (mamma gjorde sönder min gamla -.-), foundation, armband, två 3-packs tuggummin, toffsar, hårklämma, läppglans, en keps.

Nu blire lite kort och videos med Mallah älskling. <3 Puss

Kärlek!



Hej bloggen!
Älskar den här låten så skarpt, och Hayley är så snygg i videon. Är jävligt lycklig att Paramore är klara till pier pressure oxå, kommer bli toppen :')
Nu ska jag hänga med pappa till gekås. Kommer väl lite bilder på vad jag köpt och så sen. Puss

Mm, vi är bäst.
















Hej bloggen! 
Massa videoklipp här nu, har verkligen inte alls haft tid de här två veckorna. Massa med skolan och skit. Så fick bli några jävligt sena videor med mig själv och med mig och Mallah från förra veckan. Andra videon är väldigt onödig :) Menmen. Sen är mitt skratt så sjukt fult i tredje och fjärde videon så ignorera det fan. Och sista videon är dryg :D haha.

The first one!

Hej bloggen!
Hade tänkt att börja blogga med den här bloggen som jag gjorde för över ett år sen igen nu då. Så det här blir mitt första inlägg här nu :)
Har varit ledig idag, gjort absolut ingenting. Igår var jag ute och tog lite kort i snön och så. Som ni ser på bilden under :) Kommer en eller två videos sedan oxå. Puss.